Közélet

Je suis Vezsenyi

2020 VI. 13, Szombat

Je suis Vezsenyi László.

Most olvastam el a történetet és néztem meg a videót.

Állatorvosi ló. Erre nincs jobb kifejezés. 

Útálom, mert nyugger szlogennek tartom, de:

Ezért tart itt ez az ország!

Lehet azt csinálni, hogy az ország zavartalan eltulajdonítása érdekében minden székbe, ahol dönteni kell, hűséges, de idióta alattvalókat ültetünk, csak annak ez lesz a vége! A hűséges, de idióta alattvalók ugyanis nem férnek össze a Vezsenyi Lászlókkal. Ezzel nem is lenne baj, ha a Vezsenyi Lászlók tehetnék a dolgukat, a hűséges idióták meg kilincset políroznának egy gyártósoron, ahol nem kell eldönteni, hogy ki tanítson, és ki nem! Mert a Vezsenyi Lászlók tanárnak valók. Erre születtek. Nekem is ilyen tesitanárom volt. Bohém, nem feltétlenül polkorrekt, de karizmatikus személyiség. Imádtuk.
Ma őt is leokoskodná egy ilyen nyomorult csinovnyik. Mert ezek mindenhol ott vannak.

Szabadban és szobádban.

Mert ők alkalmasak erre. Hűségesek, idióták, jó fizetésért lenyírják, ami kiáll, ha kell, ha nem. Nehogymár itt valaki jól érezze magát! Tessék, kérem, hazamenni, nincs itt semmi látnivaló! Kádár Orbán elvtárs majd vigyáz mindenkire, addig is ott az M1, a lottószámokat meg leközli a Népszabadság Magyar Idők Magyar Nemzet!

A legkifejezőbb az egész sztoriban a büntetés: Ahogy a Magyar Hang írja, “Egy vele készített friss interjúból az is kiderült, hogy a letiltás óta arra kényszerítik a pedagógust, minden egyes napra készítse el a csoportjainak szánt aznapi tananyagot, gyakorlatsorokat, pontos utasításokkal, és azt küldje el egy példányban a tankerületi vezetőnek és az igazgatónak. Mindezt úgy, hogy ezeket soha nem adhatja át a diákoknak, hiszen el van tiltva tőlük.”

Ez.

Küldje el nekünk, Vezsenyi elvtárs, mi majd kidobjuk a kukába! De azért küldje el minden nap! Dolgozzon nap, mint nap úgy, hogy tudja, hogy a kukába kerül! Hiszen Ön nívódíjas pedagógus, diákolimpikonok kinevelője, nem olyan alkalmatlan gyökér, mint én, aki tanítás helyett eljöttem inkább okoskodni ide!
Jól jegyezzük meg ezt!

Az oktatásban (és az országban) a legnagyobb baj nem a forráshiány, vagy a tolvajlás. A legnagyobb baj, hogy nem képességi, hanem hűségességi szempontok alapján kerülnek emberek pozícióba.


Ez fog megölni minket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.